Webáruház: https://www.papircsillag.hu/uzemeltetes-101/konyhai-termekek-243/etrend-kiegeszitok-2557/sportital-izotonias-500-ml-powerade-mountain-blast-63969.html
CSILLAGVIRÁG Bt.
2024.03.29.

CSILLAGVIRÁG Bt.
Sportital, izotóniás, 500 ml POWERADE "Mountain Blast"
Sportital, izotóniás, 500 ml POWERADE "Mountain Blast"
Márka: POWERADE
Cikkszám: KHK765
Csomagolási egység: db (0.5 liter)
Súly: 0.538 kg
Elérhetőség: Raktáron
bruttó
617 Ft
1 234 Ft/liter
Leírás
Vegyesgyümölcs ízű csökkentett engergiatartalmú izotóniás sportital cukorral és édesítőszerekkel. A Powerade sportital összetételének meghatározásában a sportolók táplálkozásával foglalkozó szakemberek is részt vettek, biztosítva egy az aktív mozgáshoz, sportoláshoz valóban igazodó ital kialakítását. A Powerade nem csak frissít és hatékonyan oltja a szomjat, de magas szénhidrát- és ásványianyag tartalma plusz energiát is biztosít a szervezetnek. A Powerade elősegíti a szervezet igényeinek megfelelő folyadékfelvételt és izotóniás jellegének köszönhetően a víznél gyorsabb felszívódást. Nem szénsavas, így nem okoz telítettségérzést, ami megakadályozná a további folyadékfelvételt. Nem tartalmaz koffeint. Így a jelentős fizikai erőkifejtés során végig lendületben tart. Hivatásos és amatőr sportolóknak, aktív és kevésbé sportos életet élőknek egyaránt ajánlott.

Összetevők: víz, glükóz, maltodextin, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, nátrium-citrát, kálium-citrát), aromák, stabilizátorok (gumiarábikum, glicerinészterek természetes gyantából), édesítőszerek (aszpartám*, aceszulfám-K), színezék (brillantkék FCF).
*Fenil-alanin forrást tartalmaz.
Specifikáció